Antiklimax

Det blev aldrig några tävlingar i helgen för min del. Moraloppet som skulle körts i lördags ställdes in några timmar innan start då det var alldeles för kallt utmed banan. -29 sas det, så det var nog tur för alla att det inte blev tävling.

I söndags var det så tänkt att jag skulle göra en liten skidorienteringscomeback men då även denna dag termometern visade på alldeles för kallt på morgonen valda jag art tänka på hälsan och åkte upp till Grönklitt och tränade i stället. Grönklitt som ligger lite högre upp visade sig ha lite humanare temperatur, bara -10, vilket inte var några problem att träna i. Dock visade det sig senare att dom ändå kört tävlingen, efter att skjutit upp den 3 timmar. Men tror ändå det var klokt att inte utsätta kroppen för denna extrema kyla. Är en helt annan sak att träna kontra att tävla när det är sådär riktigt kallt!

Jag stannade sedan kvar i Grönklitt fram till idag tisdag och har kört flera riktigt fina pass i ett härligt vinterlandskap.

Grönklitt 16

När jag nu kom hem till Småland igen på kvällen visade det sig att det var minst lika mycket snö här hemma, riktigt trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s