Dåliga resultat i Harsa

Alfta-Ösa bjöd på riktigt fina OBS-tävlingar i Harsa i helgen. Tyvärr lyckades jag inte alls åka till mig de resultat jag hoppats.

Lördag Sprint:

Får som vanligt starta tidigt och då det denna dag var ett riktigt bra genföre med skare under en decimeter med nysnö blir det nästan omöjligt att prestera bra denna dag. Får dra massa gen själv och inser under loppets gång att detta inte kommer bli nåt bra resultat såtillvida inte alla mina konkurrenter kör bort sig helt. Det gör dem inte och jag slutar 9:a över 2 min efter Erik Rost som vinner. Gör ett litet misstag annars ett bra lopp men oerhört frustrerande att inte få visa vad man går för. Kartan finns här under.

harsa-2016

Söndag Medeldistans Masstart:

Här hade jag min chans, då det var masstart och för första gången denna säsong skulle jag få tävla på samma villkor som de andra landslagsåkarna. Jag åker bra och gör ett helt ok lopp Men några småmisstag tidigt plus att kroppen denna dag inte är helt på topp gör att jag mot slutet hamnar i en andraklunga från plac 3-6 där jag inte har dagen att ta mig förbi utan slutar 6:a ca minuten bakom Markus Lundholm som vinner denna dag. En ok dag, men hade velat åka lite bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s