SM-medalj

Fick med mig en lite överraskande men oerhört glädjande bronsmedalj hem från SM-tävlingarna i Älvsbyn. Arrangörerna med Sture Norén i spetsen bjöd på förstklassiga tävlingar i dagarna två. Och oj vad kul det var att åka skidorientering igen.

Sprint: Stämplade in som 8:a, långt långt efter i sprintsammanhang. Gjorde många småmisstag på den kluriga banan där skaren inte gjorde det enklare direkt då det blev mycket genande där det gällde att hålla tungan rätt i mun, något jag inte fixade helt denna dag. Resultat

Långdistans: 3:a efter ett i princip prickfritt lopp. Kunde kanske gjort något bättre vägval, framförallt till första kontrollen. Men är supernöjd med mitt genomförande av tävlingen. Tyckte jag var pigg i både kropp och huvud hela loppet. Många kluriga vägval som jag löste på bra sätt. Resultat Kartor från långdistansens tre varv kan ses här under.

Världscupsuveränen Erik Rost imponerade med två överlägsna segrar. Dessutom bjöd Alfta på tipp topp boende under helgen och så var det himla kul att återse alla gamla vänner. Insåg nog att man saknat skidorienteringen en hel del, för jävlar vad kul det var!

SM 2016 (1)

SM 2016 (1)

SM 2016 (3)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s