Inspiration

Jag har idag haft en dag som bjudit på mycket energi och inspiration. Ikväll hade vi besök i byahuset av min kompis David Erixon som berättade om sina bravader. Främst om vinterns extrema tävling Yukon Arctic Ultra i Kanada, där han tillsammans med en kompis skidade 70 mil under 11 dygn i minst sagt extrema förhållanden, tex extrem kyla. Blir väldigt inspirerad av sådana här föreläsningar och David är alltid så bra på att berätta och visa fina bilder. Är oerhört imponerad och nästan lite avundsjuk på David som gjort så många häftiga turen senaste åren. Läs gärna mer på hans hemsida, www.deluxeturer.se
Davis E 15

Tidigare idag vaknade jag i Göteborg efter att spenderat gårdagskvällen och natten hos Ida, Johan och Felicia. Alltid lika kul och Felicia ger som vanligt väldigt mycket glädje och energi. Kom t.o.m. för sent till jobbet idag för att jag inte klarade slita mig från henne i tid!
Felicia 15

På tal om inspiration så var vi med jobbet i Oslo i helgen på konferens. Oslo är en oerhört vacker stad, och jag hann besöka både Holmenkollen, Vigelandsparken, Slottet, Aker Brygge och gå på Karl Johann. Kan tänka mig att det är bra stämning där 17 maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s