Rullskidspendlar

Jobbet på banken rullar på och även så träningen, börjar dock inse att livet som heltidsarbetande inte är helt lätt att kombinera med en idrottssatsning. Är grymt imponerad av alla som fixar detta. Självklart hinner man träna mycket även vid sidan av ett annat arbete men om man dessutom har lite andra intressen börjar tiden bli knapp. Har dock hittat en bra lösning senaste tiden då jag tar rullskidorna hem från jobbet ena dagen för att sedan ta dom in igen morgonen efter.

Igår så tog jag den långa vägen hem över Köttkulla, en väg som tar ca 2.45, hinner precis hem innan det mörknar. Idag startade jag så direkt när det ljusnade men får lov att ta den ”korta” vägen på ca 1.45 in till Ulricehamn över Strängsered och Hössna för att hinna i tid till jobbet.

Tränar nog bara ca hälften så mycket av vad jag gjort tidigare år men försöker å andra sidan vara lite mer effektiv och kör ofta lite hårdare på de pass jag kör. Blir spännande att se hur långt det räcker när vintern kommer.

Samtidigt är mina gamla landslagskompisar på träningsläger i Idre denna vecka. Och självklart saknar man dessa läger. Gissar att jag kommer sakna det ännu mer när det börjar bli dags för världscuptävlingar i vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s