Nya utmaningar

Nu är det officiellt, nya landslagstrupper är uttagna, och jag kommer inte finnas med. Har funderat väldigt mycket under våren om jag ska fortsätta eller inte men i nuläget finns inte tillräckligt mycket motivation för en helhjärtad satsning. Det är ett väldigt svårt beslut att ta då skidorientering varit en stor del av mitt liv senaste 15 åren. Idrotten har gett mig så oerhört mycket genom åren, alla människor man träffat och alla platser man sett, som man aldrig skulle besökt om det inte vore för skidorienteringen. Dessutom har det blivit 15 VM-medaljer och 14 EM-medaljer sedan mitt första mästerskap VM 2002 i Bulgarien. Höjdpunkten är ju naturligtvis den fantastiska VM-veckan i Ridder, Kazakhstan 2013 då allt stämde till 100% och jag fick med mig 4 VM-guld hem.
208612_429901213751697_906491379_n
Känslan att vinna VM-guld är obeskrivlig! Foto: Malin Björkqvist

Kommer säkerligen sakna lägerlivet framöver och dagar som denna:
DSCN1949

Nu kommer jag i dagarna flytta hem till Älgaryd och vi har redan börjat renovera min farmor och farfars gamla hus. Det ska bli riktigt kul med lite nya projekt och förhoppningsvis kan vi börja flytta in innan vintern jag och Ylva.

Kärleken till skidorienteringen finns fortfarande kvar och jag saknar ju faktiskt ett VM-guld i stafett. Så en comeback till VM 2017 är ännu inte helt utesluten. Framtiden får utvisa vad som händer.

1 tanke på “Nya utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s