4 och 4

VM har börjat ganska bra med två 4:e platser. Nära medalj både på sprinten och långdistansen.
Sprint
Börjar bra men gör ett misstag på väg mot 3:e kontrollen. Tappar bort mig och det tar tid innan jag hittar tillbaka. Inget stort misstag men ändå alldeles för stort för att hinna reparera på en sprint. Åker från 3:e kontrollen jättebra, tror jag är snabbast därifrån och lyckas sånär jobba upp till pallen. Blir 4:a och är ändå ganska nöjd med att kroppen känns pigg. Kul att Erik tar sin första individuella medalj och kul med Toves utklassningsseger. Resultat.
VM Sprint
Foto: Malin Björkqvist

Långdistans
Hamnar återigen på den lite försmädliga 4:e platsen. Endast 8 sek från Staffan Tunis på 3:e platsen. Tycker att jag gjort ett bra lopp idag så är faktiskt nöjd med min prestation och placering trots att det var så nära medalj. Idag var det en tuff tävling, precis som det ska vara på VM. Svåra vägval och svår orientering och dessutom tufft fysiskt då det var en hel del höjdmeter som skulle klättras uppför. Värdiga vinnare idag med Lars Moholt och Josefin Engström. Resultat.

Nu väntar det en vilodag innan tävlingarna fortsätter med medeldistans och stafett till helgen. Kommer återigen bli bra livebevakning. Arrangörens hemsida hittar man här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s