SM Brons

Fick med mig en bronsmedalj från gårdagens jaktstart i Ånnaboba. Tävlingen var uppdelad i först en sprintprolog och sedan en jaktstart på det resultatet.

Prolog
Gjorde en bra prolog tycker jag, tappar dock ca 20 sek på ett vägval där jag inte ser det bästa vägvalet. Utöver det gjorde jag ett bra lopp, lugnt och säkert för att ha ett bra utgångsläge inför jaktstarten. Blev 3:a, halvminuten bakom Martin som vann. Dock före både Erik och Andrei Lamov.

Jaktstart
Jaktstarten blev sedan en lång jakt på undflyende Andreas. Martin plockade vi in ganska tidigt men Andreas höll undan hela vägen, imponerande! Är nöjd med min insats, plockade mina kontroller utan misstag och tycker formmässigt att det var ett steg framåt jämfört med EM även om det fortfarande saknas lite fart i åkningen. Kom ihop med Erik mot slutet och då vi tog lite olika vägval blev det spännande om silvermedaljen. Dock var Erik för stark mot slutet och jag fick nöja mig med en bronsmedalj. Skönt att få ett bra lopp inför VM och kunna lägga stafettdebacklet från EM bakom mig.
Resultat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s