En sväng till Norge igen!

Åkte upp till Martin Hammarberg i torsdags kväll för att tillsammans med honom och Elin Vedin åka vidare i bil till Luleå under fredagen. Dock hann vi bara ca 20 min norr om Sundsvall innan vi fick reda på att luletävlingarna hade ställt in pga regn och brist på snö. Jättetrist för alla inblandade men framförallt för arrangörerna som sliter för att få till tävlingar till oss skidorienterare. Som sagt vi vände bilen tillbaka till Sundsvall och Martins föräldrar, tog en fika och funderade på andra möjligheter. Då det även gick tävlingar i norgecupen i Brandbu norr om Oslo så bestämde vi oss för att åka dit istället, inte mycket längre än till Luleå som vi tänkt från början. Blev en lång dag i bilen men klart värt för att få åka skidorienteringstävlingar. Behövligt att få träna just skidorientering mot EM/VM som väntar längre fram i vinter. Det visade sig att startfältet i norge höll högsta klass då förutom norska toppåkare även finlands bästa letat sig till Norge för att tävla. Dessutom förra årets världscupsgigant Andrei Lamov från Ryssland och även Erik Rost som precis som oss valt att åka till Norge när luletävlingarna blev inställda.

Lör Sprint: 5:a +44
Bra lopp förutom ett misstag där jag tappar bort mig efter ett gen, tappar ca halvminuten på detta. Tycker kroppen känns bra. Ska sägas att det var skare så under hela helgen blev det mycket genande och ”rakt på” vägval. Erik Rost vinner och visar fin form!
Resultat finns här.

Sön Medeldistans: 3:a +23
Riktigt bra lopp. Leder länge men tar ett felaktigt vägval där jag tappar ca halvminuten. Annars väldigt nöjd med loppet, klart bästa för i år. Känns jätteskönt att formen är på g. Återigen vinner Erik!
Resultat och sträcktider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s