Hyfsad säsongsdebut

Jag är tillbaka i ett snöfattigt Falun eter en helg i fantastiskt fina Sjusjön. Väldigt mycket snö gjorde omgivningarna riktigt fina och vinterkänslan infann sig till max.
Sjusjön 14
Tävlingsmässigt blev det en sisådär helg:
Sprint Lördag slutar med en 7:e plats +1.03 efter Hans-Jörgen Kvåle. Gör inga stora misstag men en väldigt svårläst karta gör att orienteringsflytet aldrig riktigt infinner sig och hela loppet känns knackigt.
Medeldistans Söndag går mycket bättre. Blir 6:a +0.58 efter Erik Rost. Är faktiskt ganska nöjd med detta lopp. Har ett mycket bättre flyt i orienteringen än dagen före. Gör några dåliga vägval men totalt sett ett bra lopp.
Totalt sett är jag hyfsat nöjd med helgen, är inte i någon toppform och passade på att träna så mycket som möjligt under helgen, allt med siktet lite längre fram i tiden. Detta påverkade säkert resultaten. Tycker ändå jag fick bra svar och att ändå vara så pass nära med ett så starkt startfält som det var i helgen känns ändå bra. Nästa helg väntar nya tävlingar då Lövåsen i norra Dalarna står som värd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s