Inga älgar i skogen

Det blev en helt misslyckad älgjakt i lördags. Ingen i jaktlaget såg ens någon älg. Blev således en lugn och fridfull förmiddag i skogen med mycket fika istället, inte helt fel det heller ibland!

Min insats under dagens Smålandskavel var ganska misslyckad den också. Sprang sista sträckan och fick ett kanonfint utgångsläge som 12:a efter att mina lagkompisar sprungit riktigt bra. Jag lyckades tyvärr inte förvalta detta fina utgångsläge utan flera misstag och trötta ben gjorde att jag tappade mycket tid och även 7 placeringar. Trist också att jag fick ge mig i kampen om bästa andralag på slutet. Vårt förstalag sprang dock bra och efter Willes, som vanligt, grymma avslutning blev dom 2:a. Kul!

Har annars spenderat söndagskvällen med att lyssnat/tittat på två känslosamma program. Dels P3 dokumentär som handlade om de orienterare som tragiskt gick bort i början på 90-talet, dels Gunde Svans program om simmaren Anders Olsson. Två program som båda berör och får en att tänka till lite extra vad som verkligen är viktigt här i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s