DM Helg

I helgen har jag sprungit Dalarnas DM i orientering. Sprint och Stafett. Båda tävlingarna gick av stapeln i och omkring Leksand sommarland.

Sprinten blev inte riktigt vad jag hade hoppats. Gör en riktigt stor bom, ca 50 sek, där jag inte klarar läsa kartan riktigt och springer en stor extrasväng. Resten av tävlingen går ok men saknar en del spring i benen. Blir 12:a, ca 1.40 efter.

I stafetten får jag förtroendet att springa första sträckan i vårt andralag. Gör ett litet misstag efter ca 2km och tappar kontakten med tätklungan. Springer sedan själv och gör det riktigt bra några kilometer och börjar efter ett tag få syn på löpare efter löpare. Känner mig inte jättestark denna dag heller men märker att jag ganska enkelt tar in mycket på många andra löpare och efter ca 2/3 av loppet är jag uppe i klungan från placering 2-8. Gör tyvärr ännu en bom och tappar återigen kontakten med klungan. Avslutar ändå loppet ok men växlar nästan 5 minuter efter Andreas Holmberg i Moras lag. Mina lagkompisar springer sedan lite blandat och vi slutar till sist på 6:e plats. Lite sämre än förhoppningen kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s