Guldklocka och 10-mila

Guldklocka
Jag hade en hektisk lördag med först prisutdelning för Jönköpings bästa idrottsprestation 2013. Denna utdelning skedde på Stadsparksvallen där det spelades fotbollsderby i superettan mellan J-Södra och Huskvarna.
DSC06922
Riktigt bra stämning med fullsatta läktare med över 5000 personer. Spelet däremot var väl inget att hänga i julgranen. Detta var andra gången jag fick guldklockan, alltså JP:s pris för bästa idrottsprestation i Jönköping, fick även priset 2011. Är naturligtvis väldigt kul och hedrande med dessa utmärkelser.
DSCN1997

10-mila
Direkt från matchen åkte vi så vidare mot Eksjö för lite riktig idrott. Jag skulle springa 1:a sträckan i Malungs andralag i 10-mila. Att springa sträcka 1 i dessa stora stafetter såsom 10-mila eller Jukola är häftigt och något som måste upplevas!

Jag stod en bit ner i startfältet men fick en bra start och efter ungefär 1 km löpning är jag uppe topp 7-8 på min gaffel. Ligger sedan med där framme halva sträckan och har stenkoll på orienteringen. Tyvärr gör jag sedan en liten bom på en kontroll, (knappa halvminuten), och detta plus en lite längre gaffel gör att jag tappar en del placeringar. Avslutar dock loppet bra och växlar över till nästa sträcka som 29:a, knappa 2 minuter efter. Som helhet en mycket bra förstasträcka där jag följt min plan hela vägen, dessutom kände jag mig väldigt stark löpmässigt, och det är alltid kul när man är pigg. Resultat finns här. Vårt lag slutar till slut på en 109:e plats och vårat förstalag på placering 17.
Tiomilastarten 2014
Foto: Jonas Birgersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s