Skarskidåkning och orientering

Senaste dagarna har det blivit två riktigt fina skarskidåkningspass för min del. Skarskidåkning tidiga mornar där solen stiger på himlen under passet och succesivt värmer kroppen mer och mer är en av höjdpunkterna man upplever i träningsväg under sin karriär. Förutom den själsliga njutningen under dessa pass så får man också mycket teknisk skidträning på köpet, speciellt då man trycker på lite i utförslöporna. Idag var jag tillsammans med Johan och Martin i Gyllbergen och åkte i två timmar. Funkar fortfarande ganska bra, trots att det börjar bli ganska stora fläckar med barmark här och där. Man får leta sig fram där det ligger snö. Åkte också i mitt favoritparti där uppe, en utförsbacke mellan masten och dragsjön, riktigt kul!

Tidigare i veckan var jag i Sälen med delar av Malungs OK och där åkte vi också ett riktigt fint pass. Fruktansvärt fint där uppe just nu med närmare 1 meter snö, och såklart skare! Och solsken!

Idag gör jag också premiär med orienteringsskor på fötterna då det vankas nattävling utanför Väsby. Ser det framförallt som bra träning mot kommande viktigare tävlingar under våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s