Världscuppremiär

Dagens världscupspremiär slutade med en 8:e plats för min del. Masstart medeldistans på 9km fågelvägen. Som spridningsmetod hade arrangören den här gången valt att använda sig av två olika fjärilar med tre olika vingar på båda. Funkade väl sådär kan man säga. Även om det delades upp mycket så samlades fältet ihop igen på de gemensamma delarna av banan. Hamnar man då en liten bit bak i fältet är det väldigt svårt att avancera så mycket. Tror dagens tävling hade kunnat bli bra ifall man haft lite svårare spårsystem eller mer vägvalssträckor.
För egen del är jag ändå nöjd med min 8:e plats. Var ett helt klockrent lopp rent orienteringstekniskt. Även den fysiska formen var ok idag. Ett stort steg framåt mot förra helgens tävlingar. Resultat, gps mm finns här.
Imorgon är det mixstafett på programmet. Jag har valt att stå över, dels med tanke på senaste tidens problem, dels för att vara piggare mot fredagens långdistans. Får agera hejaklack för våra fem lag imorgon. Tove och Erik kommer bli svårslagna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s